Raspberry and Apple Crumble
TM6 TM5 TM31

Raspberry and Apple Crumble

4.7 (115 évaluations )

Ingrédients

Fruit Filling

  • 600 g Bramley cooking apples, peeled and cored, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g fresh raspberries
  • 150 g caster sugar
  • 80 g crème de cassis

Crumble Topping

  • 250 g unsalted butter, cold, cut in pieces
  • 350 g plain flour
  • 200 g caster sugar

Custard

  • 500 g whole milk
  • 2 egg yolks, from medium eggs
  • 50 g caster sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 pinch fine sea salt
  • 20 - 30 g cornflour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3901.5 kJ / 932.5 kcal
Protides
11 g
Glucides
139.2 g
Lipides
39 g
Graisses saturées
23.6 g
Fibre
7.4 g
Sodium
65.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives