
Appareils et accessoires
Quiche Lorraine
Préparer. 20min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Infos nut. par 1 portion
Calories
285.7 kcal /
1199.9 kJ
Protides
11.4 g
Lipides
20.1 g
Glucides
14.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
10.6 g
Sodium
646 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande