Appareils et accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Prép. 25min
Total 2h 40min
3 porties
Ingrédients
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
488 mg
Protides
37 g
Calories
1857 kJ /
443 kcal
Lipides
19 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Peren in rode wijn
5h
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
3h 20min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kip met rode paprika
1h 5min
Erwten met ham
25min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min