
Appareils et accessoires
Asparagus cream soup
Préparer. 15min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
spreadable cheese50 g
-
sour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
77 kcal /
325 kJ
Protides
3 g
Lipides
5 g
Glucides
5 g
Fibre
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse