Versions compatibles
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofish
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes then drained (see tip)
- 30 g white miso paste
- 110 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Vegan Tartare Sauce
- 30 g pickled gherkins, halved
- 200 g vegan mayonnaise (see tip)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
Mushy Peas and Chips
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp for drizzling
- 50 g onions, quartered
- 600 g water
- 800 g potatoes, peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
- 400 g frozen peas
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g dairy-free spread
Batter and Assembly
- vegetable oil, for frying
- 240 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp garlic powder
-
260 - 300
g ale, sparkling, vegan, ice cold
ou lager, vegan, ice cold - 1 sheet nori seaweed
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4569 kJ / 1098 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 79 g
- Lipides
- 71 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 2269 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Vegan Burger
5h
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Tempeh Bolognaise
30min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Vegetable Samosa Filling
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Onion Gravy
25min