Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 gramů zeleniny (např. mrkev, celer, sladké brambory, hrášek, květák, brokolice), na kousky (viz tip)
- 600 gramů brambor, moučných, na plátky (0,5 cm)
- 1 - 1 ¼ čajové lžičky soli
- 250 gramů mléka
- 30 gramů másla
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1098.8 kJ / 262.9 kcal
- Protides
- 8.3 g
- Glucides
- 32.5 g
- Lipides
- 9.5 g
- Fibre
- 4.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 Min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Treska s citrusovým máslem
50min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 Std. 50 Min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Čočkové curry s kuřetem
8 godz. 35 min
Králík se zeleninou a brambory
55min
Ovocné pyré
30min