Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 godz. 5 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.