Appareils et accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optionnel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1457.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Lipides
140.1 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
75.1 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Peppercorn Sauce
30 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min