Couvercle de lame Thermomix® nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvercle de la lame du Thermomix®. En savoir plus

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
TM6

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

4.5 (31 évaluations )

Ingrédients

Filling

  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 6 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
    ou 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • 20 oz marinated artichoke hearts, drained
  • 4 ½ oz cream cheese, in pieces
    ou 3 ½ oz mascarpone cheese

Chicken

  • 60 oz water
  • 1 oz lemon juice
  • 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tbsp vegetable oil
  • fresh parsley, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3456 kJ / 826 kcal
Protides
86 g
Glucides
50 g
Lipides
34 g
Graisses saturées
12 g
Fibre
18 g
Sodium
3024 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives