Appareils et accessoires
Mini Bacon and Egg Souffles
Prép. 10min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
506 kJ /
121 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother's Day Brunch
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Brownies
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Butter Beer
30min
Beef Stroganoff
40min
Shepherd's Pie
1h 15min
Cod with Citrus Butter
50min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min