Appareils et accessoires
Sambal udang (Skinnymixers)
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
6494.9 mg
Protides
72.4 g
Calories
4366 kJ /
1039.5 kcal
Lipides
62.7 g
Fibre
15.5 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Nyonya Chicken Rendang
45min