Appareils et accessoires
Mapo tofu
Prép. 10min
Total 15min
4 portion
Ingrédients
-
pork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil2 tsp
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
612 kJ /
146 kcal
Lipides
8 g
Fibre
2.8 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sesame Crème
10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min