Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 (50 évaluations )

Ingrédients

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
    ou ½ oz dried basil, plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion, quartered
  • 1 garlic clove, smashed
  • 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots, in pieces
  • 3 oz celery, in pieces
  • 4 oz fresh tomato, halved
  • 4 oz baby gold potatoes, halved
  • 4 oz zucchini, in pieces
  • 6 oz zucchini, whole
  • 6 oz carrots, whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    ou 4 oz crème fraîche

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1506 kJ / 360 kcal
Protides
31 g
Glucides
23 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
5 g
Sodium
1059 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives