Appareils et accessoires
Prawn and Miso Noodle Soup
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
4 baby pak choi, (approx. 180 g)pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1140 mg
Protides
21 g
Calories
1002 kJ /
238 kcal
Lipides
4 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Seafood Laksa
25min
Shrimp Yakisoba
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Fish Stew
45min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Crab & Prawn Linguine
25min
Miso Soup with Vegetables
30min