Appareils et accessoires
Smoked Indian-spiced quail
Prép. 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingrédients
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
401.1 mg
Protides
70.2 g
Calories
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Lipides
64.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
24.5 g
Glucides
6.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Pasta with tuna
30min
Mashed potatoes
40min
Boiled eggs
20min
Ginger butter
10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Chicken with capsicum
45min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Prune and orange stuffing
10min
Steamed ginger puddings
40min