Appareils et accessoires
Sausage Stuffed Kabocha
Prép. 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingrédients
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (optionnel)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1092 kJ /
261 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin Harvest
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min