Appareils et accessoires
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
plain yogurt6 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
ground coriander1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
butternut squash peeled, ends trimmed16 oz
-
water25 oz
-
raw beets peeled, quartered10 oz
-
green apple quartered4 oz
-
1 oz balsamic vinegarpomegranate molasses1 oz
-
1 oz maple syruphoney1 oz
-
fresh thyme leaves
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
724 kJ /
173 kcal
Lipides
2 g
Fibre
5 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Prep & Peel Pizzazz
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Beet Vinaigrette
15 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Biscuits
40 min