Appareils et accessoires
Australian Oat Damper
Prép. 15min
Total 55min
8 pieces
Ingrédients
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
self-raising flour375 g
-
spelt flour80 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for serving30 g
-
rolled oats plus 1 Tbsp for sprinkling50 g
-
fresh rosemary leaves only5 sprigs
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
buttermilk plus 2 Tbsp for brushing375 g
-
coarse sea salt for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
905 mg
Protides
15 g
Calories
1905 kJ /
455 kcal
Lipides
22 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo
19 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Five-seed bread
1h 50min
Cranberry Orange Scones
30min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1h
Spiced Herbed Nuts
40min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h