Appareils et accessoires
Ayam kapitan (chicken curry)
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
777.4 mg
Protides
46.6 g
Calories
2052.9 kJ /
488.8 kcal
Lipides
28.7 g
Fibre
9.8 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Mee Goreng Mamak
15 Min
Masala Squid
25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min