Appareils et accessoires
Scrambled Tofu
Prép. 5min
Total 20min
5 portions
Ingrédients
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
510 kJ /
122 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Miso Soup with Vegetables
30min
Tofu stew
30min
Shiitake mushroom sauce
45min
Tofu Balls
35min
Umami Soup
1h 20min
Kimchi stew
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min