Appareils et accessoires
Pistache en amandel filo spiraal
Prép. 30min
Total 1h 15min
12 porties
Ingrédients
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
4853 kJ /
1160 kcal
Lipides
79 g
Fibre
5 g
Glucides
100 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Soefganiots
2h
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Brioche
5h
Yoghurtcake
1h 40min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Appelpunch
30min
Pistache Moelleux
30min