Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Lipides
44 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Groene pepersaus
20min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Klassieke sabayon
15min