Appareils et accessoires
Vanilla cashew yoghurt
Prép. 15min
Total 24h 15min
6 portions
Ingrédients
Soaking
-
filtered water for soaking
-
raw cashews (see Tips)250 g
-
salt1 tsp
Yoghurt
-
filtered water400 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
dairy free probiotic capsules (contents only - see Tips)2
-
pure maple syrup2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.5 g
Calories
1212 kJ /
288.6 kcal
Lipides
20.6 g
Fibre
2.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Vegan mayonnaise
15 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 Min
Maca chocolate bark
50 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min