Appareils et accessoires
Soparnik
Prép. 20min
Total 1h 45min
22 pieces
Ingrédients
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Niveau
facile
Infos nut. par 22 pieces
Protides
34 g
Calories
6230 kJ /
1479 kcal
Lipides
40 g
Glucides
234 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
croatian cuisine
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette Omelette
40min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Baba Ganoush
1h
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Quince Torta
8h
Pudla with Spinach and Paneer
1h