Appareils et accessoires
Mushroom sauce
Prép. 10min
Total 20min
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
987 mg
Protides
16.4 g
Calories
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Lipides
124.6 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
80.3 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on: Mushrooms
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Steamed rice
25min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Peppercorn sauce
20min
Mashed potatoes for two
30min
Prawn and saffron risotto
30min
Diane sauce
20min