Appareils et accessoires
Beef stew with buttermilk dumplings
Prép. 30min
Total 1h 40min
6 portions
Ingrédients
Dumplings
-
butter for greasing
-
butter chilled60 g
-
self-raising flour230 g
-
buttermilk110 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
olive oil30 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)800 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste100 g
-
dried bay leaves3
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
962.2 mg
Protides
32.5 g
Calories
2424 kJ /
577 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
36.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Aussie potato salad
1小时 30 分钟
Shepherd's pie
55 分钟
Beef stroganoff
35 分钟
Meatballs with tomato sauce
40 分钟
Stir-fry beef bowl
35 分钟
"Hug in a mug" chicken soup
30 分钟
Beef and mushroom hot pot
2小时
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 分钟
Baked pumpkin and beef stew
3小时
Chicken, leek and corn pie
1小时 15 分钟
Apricot chicken risotto
30 分钟
Beef ragu
1小时 25 分钟