Appareils et accessoires
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
Prép. 15min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Panzanella
-
bread cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
Dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salad
-
8 oz dried sour cherriesfresh cherries pitted8 oz
-
arugula (approx. 8 oz)½ package
-
1 peach, hard, cut into pieces (½ in.)nectarine hard, cut into pieces (½ in.)1
-
Lebanese cucumber cut into pieces (½ in.)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1452 kJ /
347 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hearty Salads
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Sweet Cucumber Pickles
Pas d’évaluation
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Green Goddess Salad
10min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Fish Tacos
45min
Chicken Fajita Soup
50min