Versions compatibles
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 31.4 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 216.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Avocado Tuna Salad
5min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Green Goddess Salad
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min