Appareils et accessoires
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Prép. 30min
Total 1h 20min
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
625.5 mg
Protides
13.4 g
Calories
1896.2 kJ /
453.2 kcal
Lipides
32.2 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
29.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lentil moussaka
2h 20min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h