![Pumpkin and Quince Soup Pumpkin and Quince Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/231bd097-26ac-443e-971c-af2c638c4806/Derivates/b9f97d6c-75c0-4868-861b-8968eb374fc5.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
ou vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 88 kJ / 21 kcal
- Protides
- 0.5 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 1.4 g
Recettes alternatives
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Watercress and Oat Soup
35min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Fennel Risotto
35min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min