Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
TM6 TM5

Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

4.1 (16 évaluations )

Ingrédients

Glazed Cauliflower Florets

  • 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
  • 2 Tbsp vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g agave syrup
  • 25 g soy sauce
  • 35 g water
  • 10 g sriracha sauce
    ou chilli sauce, any type
  • 5 g cornflour

Cauliflower Cream Soup

  • 80 g onions, quartered
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 700 g water
  • 200 g whipping cream
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1424 kJ / 339 kcal
Protides
9 g
Glucides
24 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
7.1 g
Sodium
1471 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives