Appareils et accessoires
Fajitas
Prép. 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
fajita seasoning homemade or packaged1 oz
-
olive oil1 oz
-
lime juice2 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)24 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided9 oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
737.3 mg
Protides
24.1 g
Calories
1329.4 kJ /
317.7 kcal
Lipides
9.6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
32.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Tinga de Pollo
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Fajita Seasoning
5 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.