Appareils et accessoires
Tahini dip (tarator)
Prép. 5min
Total 5min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
tahini paste200 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
garlic cloves2
-
water (see tip)100 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice plus extra to taste100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
51 g
Calories
5267 kJ /
1259 kcal
Lipides
113.1 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Hummus
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Tarator (tahini dip)
5min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min