Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
TM6 TM5

Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi

4.2 (41 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g cooking oil
  • 60 g onions, cut in slices
  • 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
  • 1 fresh green chilli, cut in slices
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g garlic cloves
  • 2 cm fresh ginger
  • 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
  • 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
  • 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
  • 3 - 4 drops sesame oil
  • 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Protides
5.9 g
Glucides
21.5 g
Lipides
27.8 g
Fibre
3.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives