Appareils et accessoires
Root Vegetable Soufflé
Prép. 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
232.2 mg
Protides
8 g
Calories
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Kabocha Sage Risotto
40min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Blue Cheese Soufflés
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min