
Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Préparer. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
chopped walnuts (optionnel)3 oz
Infos nut. par 1 slice
Calories
304 kcal /
1272 kJ
Protides
9 g
Lipides
18 g
Glucides
31 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
234 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis

Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Recettes
États-Unis
États-Unis