![Guinean prawns Guinean prawns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10a07c81-21d0-4e74-a3df-3de0ba26e6fe/Derivates/6f99502c-68ec-4ba9-99ac-86588101a0cf.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g raw prawns, peeled and deveined
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp ground dried piri piri chilli
- 1 tsp salt
- 30 g olive oil
- 150 g onions, cut in pieces
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
ou ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 150 g cucumber, peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1j 35 menit
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Stewed vegetables
45 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Egg canapés
10 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min