Appareils et accessoires
Veal fillet with mirabelle plums
Prép. 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
59 g
Calories
1921 kJ /
455 kcal
Lipides
13 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French Tradition on your Table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Panellets
11h 20min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Margarita with Citrus Dust
30min
Fajitas
35min
Yellow rice with chicken
40min
Lamb stew
Pas d’évaluation
Bread stew with tomato and onion
Pas d’évaluation
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h