Appareils et accessoires
Pork Stuffing Balls
Prép. 40min
Total 1h 5min
22 pieces
Ingrédients
-
orange thin peel only, no pith1
-
stale bread4 oz
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper2 tsp
-
fresh parsley leaves only2 oz
-
yellow onion quartered2 oz
-
garlic cloves2
-
bacon diced2 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
pine nuts2 oz
-
ground pork32 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
large eggs2
-
water25 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
290.3 mg
Protides
9.3 g
Calories
773.9 kJ /
185 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Holiday Feast
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Steamed Cabbage
25min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2h 5min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Meatloaf
1h 20min
Lemon Garlic Broccoli
20min
French Onion Soup
1h 10min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Southwest Creamed Corn
25min
Gravy
1h 15min
Garlic Mashed Potatoes
50min