Appareils et accessoires
Rice cake with sweet azuki bean paste
Prép. 35min
Total 8h 30min
6 portions
Ingrédients
Sweet azuki bean paste
-
dried adzuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice cake
-
white rice flour (seeTips)100 g
-
125 g rice flour, sweet (see Variations)glutinous rice flour125 g
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
full cream milk75 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces15 g
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
1318 kJ /
314 kcal
Lipides
1 g
Fibre
4.3 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wasabi mayonnaise
10min
Baked cheesecake
2h 55min
Chicken liver pâté
2h 20min
Cheese soufflés
30min
Pumpkin soup
30min
Hot and sour prawn soup
45min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Apple tart
1h
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min