Appareils et accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Prép. 35min
Total 8h 30min
6 porties
Ingrédients
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1318 kJ /
314 kcal
Lipides
1 g
Fibre
4.3 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Custard
15min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Groenteflan
1h 35min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Indiase groentencurry
50min
Veelzijdige stevige soep
50min