Appareils et accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingrédients
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
663 kJ /
158 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1.2 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Vegan pudding
15min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Witte chocolade cheesecake
16h
Vruchtensaus (coulis)
10min