Appareils et accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingrédients
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
663 kJ /
158 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1.2 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Brusselse Wafels
1 Std.
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Curryworst en linzen
1 Std.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min