Versions compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Protides
- 13.2 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 67.1 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1531.4 mg
Recettes alternatives
Creamy tomato and basil soup
30 dk
Asparagus risotto
40 dk
Carrot and coriander soup
30 dk
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Green goodness soup
10 min
Broccoli and blue cheese soup
25 dk
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Curried carrot and ginger soup
40 dk
Spicy cauliflower soup
20 dk
Broccoli almond soup
30 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Zucchini soup
25 dk