Appareils et accessoires
Rye Flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 pieces
Ingrédients
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (optionnel) to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tasty Flatbreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
German Bread
4 godz. 15 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min