Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protides
- 36.1 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 60.3 g
- Graisses saturées
- 32.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 937.8 mg
Recettes alternatives
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Salmon and fennel risotto
30 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Salmon filo spiral
1h 10min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn salad with horseradish cream
1h
Salmon, asparagus and potato salad
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Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
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Linguine with salmon and herbs
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Leek and ham tart
1h 55 min