Appareils et accessoires
Summer Pudding
Prép. 15min
Total 8h 30min
8 portions
Ingrédients
Summer Pudding
-
fresh strawberries hulled, halved600 g
-
fresh mixed berries (blueberries, blackberries, etc.)300 g
-
fresh raspberries250 g
-
light brown sugar380 g
-
oil for greasing
-
sliced white bread crusts removed, cut in squares and triangles (400 g approx.)10 - 15 slices
Chantilly Cream
-
double cream cold400 g
-
lemon juice to taste5 - 8 drops
-
icing sugar1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
2140 kJ /
511.5 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
76.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Berries
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Florentines
1h 10min
Brandy Butter
10min
Rhubarb Fool
1h 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Frangipane Cake
1h 45min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Rhubarb Crumble
55min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Meringue Topped Mince Pies
55min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Lemon Tart
4h 30min