Appareils et accessoires
Vegetable-topped bread
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.8 g
Calories
2081 kJ /
497 kcal
Lipides
34.3 g
Fibre
3.5 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Red lentil soup with cumin
55min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Bread stew with tomato and onion
Pas d’évaluation
Chili non Carne
1h
Lemon cake
2h
Lentil moussaka
2h 20min
Honey loquat paste
1h
Soy bolognese
40min