Versions compatibles
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken parcels
- 200 g courgettes
- 300 g red peppers
- 200 g mozzarella, diced
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch dried basil
- 800 g chicken breast fillets (approx. 4-6 fillets)
- 1 tsp vegetable salt
- 150 g yellow pepper
- 600 g water
- 400 g potatoes, sliced
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- 30 g plain flour
- 30 g cream, 30-40% fat
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protides
- 62 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 15 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1sa
Spaghetti Carbonara Pie
1 Std. 50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Greek style pork stew
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1sa
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Sicilian prawn salad
40 min