Appareils et accessoires
Thai burgers
Prép. 35min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
1337 kJ /
320 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.7 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burger time
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Burger
35min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5min
Mala Bakkwa
4h 35min
Tamarind Pork Curry
35min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Sticky chicken
24h 35min
Thai red pork curry
35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min