Appareils et accessoires
Spiced Pear Jam and Chorizo
Prép. 20min
Total 1h 35min
10 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx. 3-4 pears), cores removed and cut in quarters430 g
-
apple core removed and cut in quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.4 g
Calories
1058 kJ /
252 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.7 g
Glucides
29.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spanish Tapas
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sourdough Rye
51h 10min
Rhubarb Fool
1h 10min
Marzipan
10min
Ripe Banana Ketchup
40min
Apple Peel and Spice Mix
50min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Cranberry Sauce
1h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Rhubarb Crumble
55min
Cranberry Chutney
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Seville Orange Marmalade
2h 30min